Kivikon Viikkokisat ja MobilePay:llä maksaminen

  • Ari Jäntti
  • Ari Jäntti hahmo Aiheen kirjoittaja
  • Poissa
  • Seuran puheenjohtaja
  • Seuran puheenjohtaja
  • Viestejä: 352
  • Karma: 1
  • Vastaanotettu kiitos 100

Ari Jäntti luonut keskustelun Kivikon Viikkokisat ja MobilePay:llä maksaminen

Kivikon viikkokisat ja MobilePay

Disc Golf Vikings ry käyttää Kivikon viikkokisoissa MobilePay-maksutapaa. Näin voit maksaa osallistumisesi heti kilpailuun päästyäsi (älä maksa jollet pääse kisaan). Maksu pitää suorittaa mahdollisimman nopeasti ilmoittautumisen jälkeen, jotta TD voi varmistaa maksusi ennen kilpailun alkua. HUOM: Tarkista ennen maksua että mahduit kilpailuun mukaan - emme pysty palauttamaan rahoja maksun jälkeen!

MobilePay-sovellus:
Voit ladata älypuhelimeesi joko Googlen Play storesta tai Applen App storesta "MobilePay"-sovelluksen. Sinun tulee ottaa sovellus käyttöön sovelluksen ilmoittamalla tavalla, ennen kuin voit käyttää sitä maksamiseen. Kun sovellus on otettu käyttöön, voit käyttää sitä maksaessasi mm. tulevan Disc Golf Vikingsien järjestämän Kivikon viikkokisan.

Viikkokisojen hinnat:
MobilePay-maksua käyttäessäsi osallistumismaksut ovat Disc Golf Vikings-jäseniltä on 2€ ja mikäli et vielä ole seuramme jäsen, osallistumismaksu on on 3€. Tämän lisäksi voit halutessasi ottaa osaa holaripottiin - se maksaa 1€/kilpailu lisää. Maksa kummatkin maksut samalla kertaa.

Maksaminen:
Maksaessasi MobilePay-palvelulla, vastaanottajan koodi on "22009". Lisää maksuusi viesti, josta selviää seuraavat asiat: Mikäli jostain syystä MobilePay-maksustasi ei tule ilmi nimesi (osallistuva kilpailija), Ilmoita nimesi viestissä. Tai jos maksat jonkun muun kuin itsesi, lisää maksetun kilpailijan nimi. Viestistä tulee myös selvitä: Viikkokisojen päivämäärä mistä maksat (Disc Golf Vikings-jäsen = "DGV" tai ei vielä jäsen = "EJ" + mahdollinen osallistuminen holaripottiin).

Esimerkki 1: Ville Viikkari (jäsen) osallistuu 21.5 viikkokisaan mutta ei holaripottiin.
SUMMA: 2€
VIESTI: "15.6., DGV"

Esimerkki 2: Maija Viikkari (jäsen) osallistuu 21.5 viikkokisaan + holaripottiin.
SUMMA: 3€
VIESTI: "15.6., DGV + Holari"

Esimerkki 3: Teemu Testaaja (ei-jäsen) osallistuu 21.5 viikkokisaan + holaripottiin.
SUMMA: 4€
VIESTI: "15.6., EJ + Holari"

Esimerkki 4: Matti Meikäläinen (ei-jäsen) osallistuu 21.5 viikkokisaan mutta ei holaripottiin.
SUMMA: 3€
VIESTI: "15.6., EJ"


Vain 1 kisaaja/maksu ja maksa myös holaripotti samassa maksussa! Jos maksat jonkun muun pelaajan, pidä huoli, että tuohon maksuun tulee oikea tieto pelaajasta (yllä mainitusti). Maksetun summan tulee luonnollisesti olla riittävä, riippuen siitä oletko Disc Golf Vikings-jäsen vai et ja osallistutko holaripottiin. Erillisiä maksuja (osallistuminen/holaripotti) EI huomioida joten tarkista maksamasi summa ennen maksun suorittamista!

Kysymyksiä?
Voinko maksaa käteisellä jos en halua/voi käyttää MobilePay sovellusta?
Et. Käteinen eikä kortit eivät kelpaa osallistumismaksun maksamiseen.

Ilmoittauduin kisaan, mutten päässytkään paikalle. Tuleeko tästä minulle seuraamuksia? ILMOITA PERUMISESTASI TD:LLE puhelimitse. Rekisteröintisi vie paikan toiselta pelaajalta ja tätä haluamme välttää. Rekisteröityminen tulee tehdä vain jos olet osallistumassa kilpailuun.
Last edit: 08.06.2020 19:43 by Ari Jäntti.
22.05.2018 09:57 #6058

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Sivu luotiin ajassa: 0.122 sekuntia
Toteutus: Kunena foorumi
Sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.
Ok