Haluatteko te yrityksenä viettää hauskan urheilullisen ulkoilutuokion nopeasti kasvavan lajin parissa? Disc Golf Vikings Ry järjestää yrityksille, yhdistyksille ja muillekin halukkaille lajiesittelyn frisbeegolfin parissa. Esittelyn tekee, osallistujien määrästä riippuen, yksi tai useampi lajin hallitseva kokenut pelaaja. 

Lajiesittelyyn kuuluu lajiin liittyvät perusasiat. Käymme läpi niin lajin etiketin, -välineet kuin heittotekniikankin. Nämä läpikäytyämme, pelaamme hauskan pienimuotoisen "kisan" opittua hyödyntäen. 

Lajiesittelymme hinta yrityksille on 30€/henkilö. Lisäksi tarvitsette vain urheilullisen, sään mukaisen, vaatetuksen ja hyvää mieltä, me tuomme lajiin liittyvän rekvisiitan. Vakuutusta ei esittelyyn liity, joten vakuutukset ovat jokaisen omalla vastuulla. 

Varaamme normaalisti lajiesittelyyn 3 tuntia, mutta voimme myös tehdä tarjouksen teille pidemmästä ajasta. Esittely toteutetaan normaalisti Munkkiniemen frisbeegolfradalla, mutta myös muualla voimme esittelyn tarvittaessa pitää.

Ota yhteyttä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., niin pidetään yhdessä hauskaa hienon harrastuksen parissa!

Sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.
Ok