Kivikon viikkokisat 2017

 • Lauri Rönn
 • Lauri Rönn hahmo Aiheen kirjoittaja
 • Poissa
 • Premium Member
 • Premium Member
 • Viestejä: 119
 • Vastaanotettu kiitos 48

Lauri Rönn luonut keskustelun Kivikon viikkokisat 2017

Kivikon frisbeegolfradan viikkokisat 2017

Viikkokisat pelataan joka maanantai aikavälillä 3.4.-25.9.2017. Yhteensä 26 kilpailua.
Viikkokisasarja löytyy osoitteesta: discgolfmetrix.com/?u=scorecard&ID=382045

Viikkokisakauden ajan ilmoittautumisen aikataulu on seuraava:
3.4. ja 10.4. ilmoittautuminen klo 17.00-17.20. Pelaajakokous 10 min ilmoittautumisen sulkeutumisen jälkeen.
17.4.-28.8. ilmoittautuminen klo 17.30-17.50. Pelaajakokous 10 min ilmoittautumisen sulkeutumisen jälkeen.
4.9. ilmoittautuminen klo 17.15-17.35. Pelaajakokous 10 min ilmoittautumisen sulkeutumisen jälkeen.
11.9. ilmoittautuminen klo 17.00-17.20. Pelaajakokous 10 min ilmoittautumisen sulkeutumisen jälkeen.
18.9. ilmoittautuminen klo 16.45-17.05. Pelaajakokous 10 min ilmoittautumisen sulkeutumisen jälkeen.
25.9. ilmoittautuminen klo 16.30-16.50. Pelaajakokous 10 min ilmoittautumisen sulkeutumisen jälkeen.
Pelaaminen pyritään aloittamaan viimeistään 20min ilmoittautumisen päätyttyä.

!!!Viikkokisoissa ei tarvitse lisenssejä tai jäsenyyksiä!!!

Säännöt:
Noudatetaan frisbeegolfin kilpailusääntöjä. Pelaajakokouksen alettua aina viimeisen väylän pisteiden merkkaukseen on tupakkatuotteiden (myös sähkötupakat, nuuska ym.) käyttö sallittu vain siirtymillä 6-7 ja 15-16. Tupakan tumpit tulee kerätä mukaan!

Palkinnot:
Palkintona 15 euron lahjakortteja DGStore.fi-frisbeegolfkauppaan. Kilpailussa palkitaan paras raakatulos sekä tasoituksellisia tuloksia osallistujamäärän mukaan. Jokaista 7 pelaajaa kohden jaetaan 1 lahjakortti. Esim. 70 pelaajalla, jaetaan 10 lahjakorttia (1 raakatulokselle ja 9 tasoituksille). Pelaaja voi saada suorituksestaan vain yhden palkinnon / kilpailu.

Lisäksi satunnaisesti kisan yhteyteen järjestetään CTP -kisoja jotka kuuluvat osallistumismaksuun.

Holaripotti:
Mukana myös vapaaehtoinen holaripotti. Holarin heittänyt voittaa potin itselleen. Mikäli heitetään useampi holari samassa kisassa, pidemmällä väylällä holarin heittänyt voittaa. Tasatilanteessa potti jaetaan. Holaripotin katto on tänä vuonna 99 euroa ja ylimenevä osuus siirretään aina seuraavaan holaripottiin. Tällä on tarkoituksena välttää turhan isoja yksittäisiä potteja ja saada kerrytettyä holaripotteja tuleviin viikkokisoihin, ettei aina tarvitse lähteä nollista.

Mikäli viikkokisojen loputtua holaripotissa on rahaa jäljellä, jaetaan ne erillisessä kilpailussa palkintorahoina. Tämän mahdollisen kilpailun tarkemmat tiedot ilmoitetaan myöhemmin.

Osallistumismaksu:
Viikkokisojen osallistumimaksu on 2 euroa Disc Golf Vikings ry:n jäseniltä ja 3 euroa muilta. Vapaaehtoisen holaripotin osallistumismaksu on 1 euro. Maksu maksetaan ilmoittautumisen aukeamisen jälkeen, kuitenkin viimeistään 5 min ennen ilmoitettua pelaajakokouksen alkua. Katso aikataulu. Varaathan tasarahan.

Ilmoittautuminen:
Kilpailuun ilmoittaudutaan Disc Golf Metrixissä. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuminen kisaan alkaa aina ilmoittautumisen aikataulussa mainittuna kellonaikana. Kun ilmoittaudut kisaan täytä sähköpostisi mahdollista palkintoa varten ja ilmoita pystytkö merkitsemään kierroksen aikana tuloksia. Kun olet ilmoittautunut kisaan, tule pikimmiten harjoituskorien viereiselle kontille maksamaan osallistumisesi. Huomioi, että maksusi tulee olla maksettuna 5 min ennen pelaajakokousta.
Mikäli ilmoittaudut kisaan, mutta et ilmesty paikalle maksamaan osallistumistasi, peritään maksu sinulta jälkikäteen. Tämä sen takia, että ilmoittautumisellasi ja osallistumatta jättämiselläsi viet jonkun toisen mahdollisen paikan viikkokisoissa. Mikäli et maksa maksua jälkikäteen, et saa osallistua viiteen (5) seuraavaan viikkokisaan.

Viikkokisapassi:
Disc Golf Vikings -jäsenille oli myynnissä myös viikkokisapasseja. Passilla saa osallistumisoikeuden kaikkiin viikkokisoihin, sekä myös ennakkoilmoittautumismahdollisuuden.
Ennakkoilmoittautuminen tapahtuu tekstiviestillä seuran puhelimeen, jonka numeron saavat vain passit ostaneet. Ilmoittautumisviesti lähetetään viikkokisapäivänä ja sen on oltava perillä viimeistään klo 16. Kisapassi on henkilökohtainen eikä osallistumista eikä ennakkoilmoittautumista voi siirtää toiselle henkilölle.

Tulokset:
Kaikkien viikkokilpailujen tulokset ovat nähtävissä Metrixissä.
Last edit: 13.04.2017 09:52 by Lauri Rönn.
30.03.2017 17:09 #5362

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

 • Lauri Rönn
 • Lauri Rönn hahmo Aiheen kirjoittaja
 • Poissa
 • Premium Member
 • Premium Member
 • Viestejä: 119
 • Vastaanotettu kiitos 48

Lauri Rönn vastannut keskusteluun Kivikon viikkokisat 2017

Huomenna maanantaina 3.4. pelataan viikkokisat Kivikossa.

Olemme siirtyneet käyttämään tuloksien kirjaamisessa Skoorinia, joten varmistathan ennen kisapaikalle tuloa, että olet rekisteröitynyt Skoorin-käyttäjäksi. Kisan löydät tästä linkistä: skoorin.com/?u=scorecard&ID=382046

Huomioithan, että ilmoittautuminen kisaan tapahtuu paikan päällä, TD lisää jokaisen kilpailijan kisaan. Ilmottautuminen alkaa kontilla viimeistään 17:00 Ilmottautuminen päättyy 17:20 (ellei kisa tule jo aiemmin täyteen, max72 pelaajaa) ja pelaajakokous aloitetaan heti kun TD on saanut ryhmät valmiiksi.

Osallistuminen maksaa Vikings jäseniltä 2€ ja muilta 3€. Vapaaehtoinen holaripotti 1€.

Talven aikana kontille palautuneista löytökiekoista aletaan lähettämään tekstiviestejä kisan ilmoittautumisen aikana. Jos olet saanut löytyneestä kiekosta viestin voit tulla kyselemään sitä kisan ilmoittautumisen ajan kontin päästä.

Nähdään huomenna Kivikossa!
Seuraavat käyttäjät sanoivat kiitos: Vesa-Matti Hyppönen
02.04.2017 18:59 #5368

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

 • Lauri Rönn
 • Lauri Rönn hahmo Aiheen kirjoittaja
 • Poissa
 • Premium Member
 • Premium Member
 • Viestejä: 119
 • Vastaanotettu kiitos 48

Lauri Rönn vastannut keskusteluun Kivikon viikkokisat 2017

Eilen (3.4.) pelattiin kauden ensimmäiset viikkokisat Kivikon radalla. Paikalle saapui 60 innokasta kisaajaa. Kilpailun tuloksia pääset katsomaan Skoorinista osoitteesta: skoorin.com/?u=scorecard&ID=382046
Koska kyseessä oli kauden ensimmäinen viikkokisa niin luonnollisesti tasoitettuja palkintoja ei jaeta. Näin ollen palkitaan parhaiten heittäneet. Tällä kertaa 5. sijalla tasatuloksessa on 6 kisaajaa, joten tällä kertaa palkitaan kaksi henkilöä enemmän kuin aiemmin ohjeistettiin. Tästä johtuen ensi viikon viikkokisoissa palkitsemme vastaavasti kaksi vähemmän.

Paras raakatulos:
Kristjan Solodov 44 (-12)

Muut palkitut:
Tuomas Hyytiäinen 46 (-10)
Ville Piippo 46 (-10)
Jani Parkkonen 49 (-7)
Santeri Ilvonen 51 (-5)
Aleksi Ahjopalo 51 (-5)
Markus Pohjolainen 51 (-5)
Pasi Vuoristo 51 (-5)
Juhani Lehtonen 51 (-5)
Jens Grimbergen 51 (-5)

Palkitut käykää täyttämässä palkintoa varten tiedot DGStoren sivuilla - ellet ole jo täyttänyt tuon tämän kauden aikana: dgstore.fi/palkinto/
Huom: jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut niin käy täyttämässä tuo lomake uudestaan niin palkintokin löytää perille!
Huom: ilmoita palkintolomakkeella sama sähköposti, jota käytät Skoorinissa!

Onnea voittajille!
04.04.2017 16:37 #5369

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

 • Lauri Rönn
 • Lauri Rönn hahmo Aiheen kirjoittaja
 • Poissa
 • Premium Member
 • Premium Member
 • Viestejä: 119
 • Vastaanotettu kiitos 48

Lauri Rönn vastannut keskusteluun Kivikon viikkokisat 2017

Huomenna maanantaina 10.4. pelataan viikkokisat Kivikossa.

!!!Viime viikon voittajat!!!
Laittakaa fb:ssa viestiä viime viikon TD:lle (Lauri Rönn) tai sähköpostia Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja ilmoittakaa sähköpostinne lahjakorttia varten. Ongelman vuoksi, emme saaneet sähköposteja suoraan Skoorinista.

Olemme siirtyneet käyttämään tuloksien kirjaamisessa Disc Golf Metrixiä (Skoorin), joten varmistathan ennen kisapaikalle tuloa, että olet rekisteröitynyt Disc Golf Metrix-käyttäjäksi (Skoorin käyttäjäprofiili toimii). Kisan löydät tästä linkistä: dgmtrx.com/?u=scorecard&ID=382049

!!!HUOM!!!
Viime viikolla ilmeni ongelma tulospalvelun kanssa, emmekä saaneet tästä johtuen voittajien sähköposteja suoraan palvelusta. Tästä syystä tällä viikolla ilmoittautuminen tapahtuu klo 17.00-17:20 Metrixissä. Eli ilmoittaudu kisaan Metrixissä ja tule sen jälkeen kontille maksamaan osallistumisesi. Pelaajakokous aloitetaan heti kun kaikki ovat maksaneet ja ryhmät on saatu muodostettua.
Mikäli ilmoittaudut kisaan, mutta et saavu paikalle ja näin ollen kisa jää maksamatta, tulee sinun maksaa osallistumismaksu myöhemmin. Jos jätät maksamatta et saa osallistua viiteen (5) seuraavaan viikkokisaan.

Osallistuminen maksaa Vikings jäseniltä 2€ ja muilta 3€. Vapaaehtoinen holaripotti 1€.

Kontille palautuneista löytökiekoista lähetetään tekstiviestejä kisan ilmoittautumisen aikana. Jos olet saanut löytyneestä kiekosta viestin voit tulla kyselemään sitä kisan ilmoittautumisen ajan kontin päästä.

Nähdään huomenna Kivikossa!
09.04.2017 22:00 #5377

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

 • Kiti Eerola
 • Kiti Eerola hahmo
 • Poissa
 • Platinum Member
 • Platinum Member
 • Viestejä: 927
 • Karma: 4
 • Vastaanotettu kiitos 217

Kiti Eerola vastannut keskusteluun Kivikon viikkokisat 2017

Maanantaina (10.4.) pelattiin viikkokisat Kivikon radalla. Paikalle saapui 60 innokasta kisaajaa, vaikka ensikertalainen TD oli unohtanut tilata hyvän sään kisojen ajaksi.
Kilpailun tuloksia pääset katsomaan Metrixistä: www.discgolfmetrix.com/?u=scorecard&ID=382049

Viime viikolla oli tasatuloksia, joten silloin palkittiin kaksi ylimääräistä. Näinpä tällä viikolla palkitaan kaksi vähemmän.
Palkitaan paras raakatulos ja 5 parasta tasoitettua (Ville palkitaan vain raakatuloksesta, ei tasurista).

Paras raakatulos:
Ville Piippo (-4)

Muut palkitut:
Teuvo Levänen (+5)
Robert Forstén (+7)
Mika Malin (+5)
Timo Nurkkala (+6)
Tuomas Javanainen (+3)

Palkitut: Muistakaa käydä täyttämässä palkintoa varten tiedot DGStoren sivuilla - ellet ole jo täyttänyt tuon tämän kauden aikana: dgstore.fi/palkinto/
Jos lomaketta ei täytä, ei palkintoa voida toimittaa. Palkintoja toimitetaan yleensä kerran viikossa, joten odotathan kärsivällisesti. Muista tarkistaa myös roskapostikansio ja/tai Mainokset-osio Gmailissa.
Huom: Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut niin käy täyttämässä tuo lomake uudestaan niin palkintokin löytää perille. Ilmoita palkintolomakkeella sama sähköposti, jota käytät Metrixissä/Skoorinissa.

Kiitos kaikille osallistujille ja onnea voittajille!
@kitioe
13.04.2017 09:37 #5383

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

 • Viestejä: 185
 • Vastaanotettu kiitos 44

Tomi Kulmala vastannut keskusteluun Kivikon viikkokisat 17.4.2017

Huomenna maanantaina 17.4. pelataan viikkokisat Kivikossa.

Olemme siirtyneet käyttämään tuloksien kirjaamisessa Disc Golf Metrixiä. Varmistathan ennen kisapaikalle tuloa, että olet rekisteröitynyt palvelun käyttäjäksi. Metrix löytyy osoitteesta: discgolfmetrix.com .

Ilmoittautuminen kisaan alkaa Metrixissä 17:30. Ilmoittautuminen päättyy 17:50 (ellei kisa tule jo aiemmin täyteen, max72 pelaajaa) ja pelaajakokous aloitetaan heti kun kaikki ovat maksaneet ja ryhmät on saatu muodostettua. Huomioithan, että kisamaksu tulee maksaa heti ilmoittautumisen jälkeen, kuitenkin viimeistään 5 min ennen ilmoitettua pelaajakokouksen alkua.

Mikäli ilmoittaudut kisaan, mutta et saavu paikalle ja näin ollen kisa jää maksamatta, tulee sinun maksaa osallistumismaksu myöhemmin. Jos jätät maksamatta et saa osallistua viiteen (5) seuraavaan viikkokisaan
Osallistuminen maksaa Vikings jäseniltä 2€ ja muilta 3€. Vapaaehtoinen holaripotti 1€.

Jos olet saanut löytyneestä kiekosta viestin voit tulla kyselemään sitä kisan ilmoittautumisen ajan kontin päästä.

Nähdään huomenna Kivikossa!
DiscManiac; P3, MD2, MD3, FD, FD2, FD3, CD2, PD, DDx
Last edit: 16.04.2017 23:25 by Tomi Kulmala.
16.04.2017 23:02 #5389

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

 • Viestejä: 185
 • Vastaanotettu kiitos 44

Tomi Kulmala vastannut keskusteluun Kivikon viikkokisat 2017

Maanantaina (17.4.) pelattiin viikkokisat Kivikon radalla 70 pelaajan kesken.
Kilpailun tuloksia pääset katsomaan Metrixistä: https://discgolfmetrix.com/?u=scorecard&ID=382051

Tasoitetussa palkittiin tällä kertaa yksi enemmän tasurin vuoksi joten ensi viikolla jaetaan yksi palkinto vähemmän.

Paras raakatulos:
Jani Heiskanen 51 (-5)
Jens Grimbergen 51 (-5)

Parhaat tasoitetut tulokset:
Ville Piispa -17
Mika Kytöaho -12
Krister Etzell -12
Jukka Matinen -9
Otso Viinamäki -9
Markus Sundell -9
Pekka Nykänen -5
Jukka-Pekka Tyllinen -4
Tamara Vuotila -4

Palkitut: Muistakaa käydä täyttämässä palkintoa varten tiedot DGStoren sivuilla - ellet ole jo täyttänyt tuon tämän kauden aikana: https://dgstore.fi/palkinto/
Jos lomaketta ei täytä, ei palkintoa voida toimittaa. Palkintoja toimitetaan yleensä kerran viikossa, joten odotathan kärsivällisesti. Muista tarkistaa myös roskapostikansio ja/tai Mainokset-osio Gmailissa.
Huom: Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut niin käy täyttämässä tuo lomake uudestaan niin palkintokin löytää perille. Ilmoita palkintolomakkeella sama sähköposti, jota käytät Metrixissä/Skoorinissa.

Kiitos kaikille osallistujille ja onnea voittajille!
DiscManiac; P3, MD2, MD3, FD, FD2, FD3, CD2, PD, DDx
20.04.2017 11:57 #5417

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

 • Jani Kärkkäinen
 • Jani Kärkkäinen hahmo
 • Poissa
 • Hallituksen jäsen, sihteeri ja rahastonhoitaja
 • Hallituksen jäsen, sihteeri ja rahastonhoitaja
 • Viestejä: 417
 • Karma: 2
 • Vastaanotettu kiitos 109

Jani Kärkkäinen vastannut keskusteluun Kivikon viikkokisat 2017

Tomi Kulmala kirjoitti: Ville Piispa -17

Mitä ihmettä Ville söit aamulla, tai vastaavasti jätit syömättä viimekerralla? :D Tollasesta tulosten manipuloinnista pitäisi rankaista eikä palkita. :D
20.04.2017 17:41 #5422

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

 • Ari Jäntti
 • Ari Jäntti hahmo
 • Poissa
 • Seuran puheenjohtaja
 • Seuran puheenjohtaja
 • Viestejä: 352
 • Karma: 1
 • Vastaanotettu kiitos 100

Ari Jäntti vastannut keskusteluun Kivikon viikkokisat 2017

Huomenna maanantaina 24.4. pelataan viikkokisat Kivikossa.

Olemme siirtyneet käyttämään tuloksien kirjaamisessa Disc Golf Metrixiä. Varmistathan ennen kisapaikalle tuloa, että olet rekisteröitynyt palvelun käyttäjäksi. Metrix löytyy osoitteesta: discgolfmetrix.com.

Ilmoittautuminen kisaan alkaa Metrixissä viimeistään 17:30 Ilmoittautuminen päättyy 17:50 (ellei kisa tule jo aiemmin täyteen, max72 pelaajaa) ja pelaajakokous aloitetaan aikaisintaan 10 min ilmoittautumisen päättymisen jälkeen. Huomioithan, että kisamaksu tulee maksaa heti ilmoittautumisen jälkeen, kuitenkin viimeistään 5 min ennen ilmoitettua pelaajakokouksen alkua.

Osallistuminen maksaa Vikings jäseniltä 2€ ja muilta 3€. Vapaaehtoinen holaripotti 1€.

Jos olet saanut löytyneestä kiekosta viestin voit tulla kyselemään sitä kisan ilmoittautumisen ajan kontin päästä.

Nähdään huomenna Kivikossa!
23.04.2017 17:46 #5431

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

 • Krister Etzell
 • Krister Etzell hahmo
 • Poissa
 • Elite Member
 • Elite Member
 • Ylärauta, alarauta
 • Viestejä: 216
 • Karma: 2
 • Vastaanotettu kiitos 33

Krister Etzell vastannut keskusteluun Kivikon viikkokisat 2017

Mulle ei ole tullut vielä mihinkään kansioon palkintoa ja tiedot kävin täyttämässä viime keskiviikkona. Ehkä hätäilen ja missasin edellisen lähetyksen?
Jokainen tsänssi on mahdollisuus
24.04.2017 09:02 #5434

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

 • Viestejä: 185
 • Vastaanotettu kiitos 44

Tomi Kulmala vastannut keskusteluun Re:Kivikon viikkokisat 2017

Krister Etzell kirjoitti: Ehkä hätäilen ja missasin edellisen lähetyksen?


Et sä hätäile. TD oli vaan talviterässä ja meinas unohtaa yhden asian jotta palkinnot lähtee eteenpäin. Asia on hoidettu kuntoon vkl aikana joten uskoisin palkintojen tulevan lähipäivien aikana.
DiscManiac; P3, MD2, MD3, FD, FD2, FD3, CD2, PD, DDx
Seuraavat käyttäjät sanoivat kiitos: Krister Etzell
24.04.2017 09:09 #5436

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

 • Ari Jäntti
 • Ari Jäntti hahmo
 • Poissa
 • Seuran puheenjohtaja
 • Seuran puheenjohtaja
 • Viestejä: 352
 • Karma: 1
 • Vastaanotettu kiitos 100

Ari Jäntti vastannut keskusteluun Kivikon viikkokisat 2017

Maanantaina (24.04.) pelattiin viikkokisat Kivikon radalla. Paikalle saapui 60 innokasta kisaajaa.

Kilpailun tulokset näkyvät Metrixissä, osoitteessa: discgolfmetrix.com/?u=scorecard&ID=382052

Paras raakatulos:
Jens Grimbergen, 48 (-8)

Muut tasoitetun tuloksen perusteella palkitut:
Markus Pohjolainen
Mikk Kaldmaa
Timo Heikkilä
Janar Jürissaar
Atte Ruuskanen
Jari Luostarinen
Vesa Viksten


Palkitut: Muistakaa käydä täyttämässä palkintoa varten tiedot DGStoren sivuilla - ellet ole jo täyttänyt tuon tämän kauden aikana: dgstore.fi/palkinto/
Jos lomaketta ei täytä, ei palkintoa voida toimittaa. Palkintoja toimitetaan yleensä kerran viikossa, joten odotathan kärsivällisesti. Muista tarkistaa myös roskapostikansio ja/tai Mainokset-osio Gmailissa.
Huom: Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut niin käy täyttämässä tuo lomake uudestaan niin palkintokin löytää perille. Ilmoita palkintolomakkeella sama sähköposti, jota käytät Metrixissä/Skoorinissa.

Kiitos kaikille osallistujille ja onnea voittajille!

Kisan TD, Ari
25.04.2017 19:10 #5441

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

 • Johannes Flinkkilä
 • Johannes Flinkkilä hahmo
 • Poissa
 • Junior Member
 • Junior Member
 • Viestejä: 31
 • Vastaanotettu kiitos 1

Johannes Flinkkilä vastannut keskusteluun Kivikon viikkokisat 2017

Huomenna maanantaina 1.5. pelataan viikkokisat Kivikossa.

Olemme siirtyneet käyttämään tuloksien kirjaamisessa Disc Golf Metrixiä. Varmistathan ennen kisapaikalle tuloa, että olet rekisteröitynyt palvelun käyttäjäksi. Metrix löytyy osoitteesta: discgolfmetrix.com.

Ilmoittautuminen kisaan alkaa Metrixissä viimeistään 17:30 Ilmoittautuminen päättyy 17:50 (ellei kisa tule jo aiemmin täyteen, max72 pelaajaa) ja pelaajakokous aloitetaan aikaisintaan 10 min ilmoittautumisen päättymisen jälkeen. Huomioithan, että kisamaksu tulee maksaa heti ilmoittautumisen jälkeen, kuitenkin viimeistään 5 min ennen ilmoitettua pelaajakokouksen alkua.

Osallistuminen maksaa Vikings jäseniltä 2€ ja muilta 3€. Vapaaehtoinen holaripotti 1€.

Jos olet saanut löytyneestä kiekosta viestin voit tulla kyselemään sitä kisan ilmoittautumisen ajan kontin päästä.

Nähdään huomenna Kivikossa!
Udisc: Oddins
30.04.2017 19:59 #5450

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

 • Johannes Flinkkilä
 • Johannes Flinkkilä hahmo
 • Poissa
 • Junior Member
 • Junior Member
 • Viestejä: 31
 • Vastaanotettu kiitos 1

Johannes Flinkkilä vastannut keskusteluun Kivikon viikkokisat 2017

Maanantaina (01.05.) pelattiin viikkokisat Kivikon radalla. Paikalle saapui 47 innokasta kisaajaa vaikka monilla saattoi vappu jo painaa päälle niin lämpimässä ja aurinkoisessa kelissä saatiin pelata. Kisassa nähtiin myös hieno holari väylällä 13 jonka heitti Mio Nykänen ja sai täten 99 euron suuruisen potin itselleen! Ja koska oltiin vapputunnelmissa niin laitettiin vielä mukaan CTP kisa väylälle 16 jonka voitti Atte Ruuskanen. Tästä hän sai palkinnoksi hienon Tyyni kiekon!

Kilpailun tuloksia pääset katsomaan Metrixistä: www.discgolfmetrix.com/?u=scorecard&ID=382053

Paras raakatulos: Atte Ruuskanen 46 (- 10)

Tasoituksella palkitut:
1: Ville Lönngren
2: Mikk Kaldmaa
3: Eetu Ottelin
4: Mio Nykänen

Palkitut: Muistakaa käydä täyttämässä palkintoa varten tiedot DGStoren sivuilla - ellet ole jo täyttänyt tuon tämän kauden aikana: dgstore.fi/palkinto/

Jos lomaketta ei täytä, ei palkintoa voida toimittaa. Palkintoja toimitetaan yleensä kerran viikossa, joten odotathan kärsivällisesti. Muista tarkistaa myös roskapostikansio ja/tai Mainokset-osio Gmailissa.

Huom: Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut niin käy täyttämässä tuo lomake uudestaan niin palkintokin löytää perille. Ilmoita palkintolomakkeella sama sähköposti, jota käytät Metrixissä/Skoorinissa.

Kiitos kaikille osallistujille ja onnea voittajille! TD kiittää ja kumartaa.
Udisc: Oddins
02.05.2017 23:12 #5456

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

 • Lauri Rönn
 • Lauri Rönn hahmo Aiheen kirjoittaja
 • Poissa
 • Premium Member
 • Premium Member
 • Viestejä: 119
 • Vastaanotettu kiitos 48

Lauri Rönn vastannut keskusteluun Kivikon viikkokisat 2017

Huomenna maanantaina 8.5. pelataan viikkokisat Kivikossa.

Olemme siirtyneet käyttämään tuloksien kirjaamisessa Disc Golf Metrixiä. Varmistathan ennen kisapaikalle tuloa, että olet rekisteröitynyt palvelun käyttäjäksi. Metrix löytyy osoitteesta: discgolfmetrix.com .

Ilmoittautuminen kisaan alkaa Metrixissä 17:30. Ilmoittautuminen päättyy 17:50 (ellei kisa tule jo aiemmin täyteen, max72 pelaajaa) ja pelaajakokous aloitetaan 18:00 tai heti kun ryhmät on saatu muodostettua. Huomioithan, että kisamaksu tulee maksaa heti ilmoittautumisen jälkeen, kuitenkin viimeistään 5 min ennen ilmoitettua pelaajakokouksen alkua.

Osallistuminen maksaa Vikings jäseniltä 2€ ja muilta 3€. Vapaaehtoinen holaripotti 1€.

Jos olet saanut löytyneestä kiekosta viestin voit tulla kyselemään sitä kisan ilmoittautumisen ajan kontin päästä.

Nähdään huomenna Kivikossa!
07.05.2017 19:37 #5472

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Sivu luotiin ajassa: 0.270 sekuntia
Toteutus: Kunena foorumi
Sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.
Ok